16åring med ålderkris

17 år. Imorgon är jag 17.  Ingen sweet sixteen längre och jag har drabbats av ålderskris. Jag är ju gammal nu? Eller? Känns som om jag missar massa saker i livet som borde göras nu, nu, nu…Trots att jag sällan är sysslolös, så det mesta måste jag väl ändå hunnit med. Men saker som man ska göra när man är ung, typ?

Jag har förträngt min födelsedag. Inte det att jag inte gillar att fira den eller att bli firad, jag har helt enkelt glömt bort mig själv lite. Min syster tog tag i saker med egna händer och skrev en önskelista åt mig då jag inte tagit mig tiden att skriva en själv. ”skriv under här, så får du allt på önskelistan” sa hon och räckte fram penna och allt. Blivande advokat. Det är hon det.

Såhär ser önskelistan ut:

Snapchat-8167678415265184544

Blivande skeptiker. Det är jag det. Jag bestämde mig för att skriva en egen.

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>