7 dagar kvar!

Det är sju dagar kvar. Sju dagar innan jag kan börja övningsköra. Sju dagar innan jag fyller 16 år. Och för minus sju dagar sen borde  jag ha skrivit en önskelista.

Tro mig, jag har försökt. Jag har varit redo att skriva ner vad jag önskar mig så fort jag kommer på något. Det är bara det att jag inte har kommit på något. Jag bestämde mig för att ändra på det, så hela dagen idag har jag funderat extra mycket på vad jag önskar mig. Såhär ser min önskelista ut:

Tom önskelista

 

Fortfarande ingenting!

Vad önskar ni er?

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>