Äntligen i Frankrike!!

Hej!

Jag sitter två meter upp i luften på min våningssäng i Antibes, Frankrike. Under mig är min kompissäng. Hon, jag och två andra bor i en värdfamilj som har två barn och en mycket blyg men söt katt. Det ryktas om att namnet är chips. (med mina än så länge bristande franska kunskaper kan man aldrig veta säkert haha)

Vi åkte hit sent igår men pga försening kom vi inte hit förrän idag! (runt ett på morgonen) så tekniskt sätt är det här vår första dag här! Jag har pratat med över 50 pers idag (svårt att hålla reda på alla namn, men jag gör mitt bästa) och det har hänt så otroligt mycket att det känns som om vi har varit här mycket längre!! Hoppas ni har det bra! Här är lite bilder:_20150629_003218 _20150629_003008 _20150629_002817 Antibes Bonne nuit!

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>