Ballerinan ville ha min adress

Heeejsan!!!

Det var alldeles för länge sedan jag bloggade, och det syns på antal-läsare-statitiken, rakt ner som en pannkaka går den. Jag hoppas ni inte gett upp hoppet på mig än?  För jag har inte gett upp hoppet på er, bästa läsare! (ni läser ju trots allt det här nu). Idag tänkte jag passa på att dela med mig av vad som hände i tisdags!

I tisdags träffade jag Matilda, vi passade på att träffas nu när hon är i Stockholm, annars bor hon så långt bort! Med sig hade hon sin supersöta 10-åriga kusin, som ser ut som en minikopia av Matilda. Ambassadören kom hem till oss sen på kvällen (omg what?!!!) även kallas min farbror (okej kanske inte så konstigt då). Med sig hade han Dong Dong som föddes i Kina, precis som jag, men reser runt i hela världen och bor just nu i Frankrike, då hon är balletdansös. Och makalös. Bilderna hon visade från hennes ballettuppvisningar var häpnansväckande och otroligt vackra. I Frankrike ska hon dansa som huvudrollen. När vi senare äter middag på restaurangen, Göteborg, som lustigt nog ligger i Stockholm, frågar hon mig vad jag har för skostorlek. 40 svarar jag, som har rätt stora fötter. Aha, säger hon och fortsätter med att hon tänkte ge mig hennes gamla tåspetsskor, (Jag har inte har några) fast hennes fötter är mindre. Hon insåg nog att jag inte kan gå i hennes fotspår trots allt. Istället vill hon ha min adress. ”Jag fixar ett par nya tåspetsskor till dig istället och skickar dem på posten” säger hon bestämt, som om de vore de självklaraste i världen att ge ett par dyra balettskor gratis till någon hon känt i några timmar. Fast å andra sidan blev vi bra kompisar på direkten. Vi har samma intressen och framförallt samma humor. Nästa gång hon åker till Sverige har hon lovat att kontakta hennes kompis här som också jobbar som ballettdansös och fixa så att vi kan vara med under genrepet!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>