Bilder från Frankrike

Livet här i Frankrike är underbart. Om jag kunde skulle jag flytta hit omedelbart. Jag och Margareta snackade om att starta ett band här med mycket exotisk musik som inkomst (även kallad svensk). Fast skulle sakna alla från Sverige, såklart! Och så har man råkat hamna i missförstånd med både italienare och fransmän, så egentligen kanske livet i Sverige är tryggare ändå… Idag tänkte jag låta bilderna tala för sig själva. Har skapat 3 kollage av bilder från resan här i Frankrike som jag vill visa er!

_20150728_232404_20150728_232325_20150728_232345

Ska snart lägga mig, vi ska upp tidigt imorgon då vi ska till Italien! Godnatt!

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>