Bowling fredagen den 13

DSC_0036~3 Hej fina läsare!

Idag bokade jag och min kompis bowlingträff på fredag den 13, otursdagen. Var lite orolig att jag skulle få ett bowlingklot på tån eller något. Det bästa vore nog att ta det säkra för det osäkra och vara extra försiktig på otursdagen. Men så tänkte jag att äsch, varför skulle jag ha mer otur fredagen den 13 än någon annan fredag?

Jodå. Nog gick fredag den 13 mig på en öm tå alltid. 10 min innan bowlingen insåg jag att jag glömt plånboken hemma! Inte kul.  Tack och lov löste det sig, det gick att boka om till en senare tid.  Och nog måste jag haft lite tur på min sida, för jag fick en riktigt rolig bowlingkväll och det slutade till och med att jag vann! Wohoo!

Hoppas ni haft en bra fredag ni med! Kram

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>