Cubus har kommit in i trotsåldern

För sent. Jag vaknade för sent igår. Väckarklockan blinkade envist ”10:59″ mot mig. Tankekraft fungerar tydligen inte på väckarklockor, åtminstone inte när man vill ändra tiden.

Det blev bråttom men jag skyndade mig och hann precis i tid till Korat, den thailändska restaurangen.

Diana och jag har känt varandra i åtta år men har inte setts på evigheter. Vi hade mycket att prata om. För att inte tala om mycket mat att äta. Vi insåg motvilligt att ingen av oss skulle orka äta upp våra goda Panganger.

Innan jag åkte hem passade jag på att gå in en sväng på Cubus. Cubus har kommit in i trotsåldern och bjuder på sommarkollektion fast det snöade förra veckan.  Jag kollade drömskt på ett par snygga shorts och ett tunt linne, men min tjocka jacka påminde mig om verkligheten där utanför. Istället blev det en snygg tröja med ärmar fram till armbågen och en kofta.

Tröjan Cubus Carin blogg

Tröjan som jag köpte på Cubus, ännu snyggare i verkligheten ;)

 

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>