Dansade med prislapp

Hej!
Förra veckan hade jag dans för första gången med min nya dansgrupp. Det kändes såklart lite nervöst, man vet ju inte vilket sorts gäng de är och vi kommer trots allt umgås tre gånger i veckan. Jag ville göra ett gott intryck. Så jag använde mina nya dansbyxor med en snygg t-shirt till. Jag kände mig jättenöjd med mina kläder. Då visste jag inte att prislappen på byxorna satt kvar! Först när jag kom hem insåg jag att jag inte klippt av den. I en och en halvtimme har jag dansat med prislapp! Snacka om pinsamt. Som tur var satt prislappen innanför byxorna, men eftersom den var så tjock syntes mönstret av en stor fyrkant genom baksidan av mina byxor….

Har något liknade hänt dig?

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>