Det ni inte vet om än

Picknick Carin blogg

Sandra försöker se oskyldig ut där hon sitter bakom mig- men kolla noga- nog är det ett par diskreta kaninöron som sticker upp bakom mitt huvud??

carin bloggHejsan!

I det här inlägget vill jag dela med mig av de ni inte vet. De är en kort sammanfattning av de senaste sex dagarna…

I söndags var det superhärligt väder så efter att jag fyndat kläder på Nacka forum hade jag, Milla och Sandra picknick vid vattnet i Luma parken. Vi blev avbrutna mitt i våra berättelser, av hundar som attackerade oss med sin kärlek. Eller så ville de ha vårt fika…

I måndags var jag ledig!! Råkade dubbelboka på den dagen men det löste sig tack och lov. Jag och Hana, som inte träffats på evigheter, tog en fika i medis. När vi satt där och fikade kom min farbror in! Min kompis, som inte visste att det var min farbror, försökte förstå hur det kom sig att jag kände den där 50 åriga mannen med skäggstubb egentligen, men hon såg ut att andas ut när han presenterade sig som min farbror haha.

Under tisdagen var jag ledig igen! Jag och Lukaz hade hela huset för oss själva. Lukaz dök upp tidigt på morgonen och stannade till sent. Kära Lukaz dök upp runt 9… alltså städaren. Han städade i huset medan jag gömde mig på mitt rum…

Kvälls-utsikten från fönstret i mitt rum

Kvälls-utsikten från fönstret i mitt rum

I onsdags slutade vi 1 och jag och Anna stack till bibblan. Jag är en stolt boknörd. Men pratglad som jag var, var bibblan ingenting för mig, så det blev bara ett kort besök.

I torsdags vägrade min lärare låta mig redovisa min kommunikationspresentation, istället fick jag och några andra ledigt från lektionen. Så vi gick ut och spelade basket istället och jag testade att skjuta baklänges- och träffade basketkorgen vid första försöket!! När jag kom hem tänkte jag plugga inför matte NP, men det visade sig vara svårt att plugga samtidigt som man skypar. Så… mycket plugg blev det inte, men kanske ett nytt skyperekord! Vi skypade i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. (om du smygläser bloggen pappa… så pluggade jag ändå lite matte efteråt…)

Igår åkte jag till Nora, där jag är nu. Vädret är trist och himlen gråter, men det känns ändå härligt att vara här igen. Jag har saknat Nora!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>