DU ÄR BÄST!

HEJ BÄSTA FINA LÄSARE!!! <3 Jag vill börja det här inlägget med att berätta hur GRYM DU ÄR (alltså på det bra sättet) och vad kul det är att du tittar in här på bloggen! Nu har vi äntligen ett härligt jullov att se fram emot! Lyckan är oändlig. Det spelas svängiga jullåtar som dansar runt vår julgran som mirakalöst fortfarande står upp… trots vår energirika och ibland lite klumpiga golden retriever som firar jul med oss för första gången. Stressen är borta nu när det är lov och den 15 december slet jag äntligen loss plasten från chokladkalendern. Den ska öppnas 1 december, såklart, men jag har varit så stressad att jag liksom glömt bort den lite. Inte för att det gjorde mig något när jag hade 15 chokladbitar som skulle ätas upp. Jag åt dem allihop. MEN OJ VAD DE SNÅLADE MED CHOKLADEN i min julkalender, de fyllde inte ens luckan till hälften!! *upprörd här borta*

Inga julklappar till den som gjorde detta

Inga julklappar till den som gjorde detta

Idag ska jag ta fram skolkatalogen…som jag inte heller öppnat hehe. Sen ska jag stalka folk och beundra mig själv i katalogen- som jag fått en förhandstitt på-  där jag får till den perfekta -smirkyface-dubbelhake-minen. Katalogen gömmer jag sen någonstans där ingen kan se den. Säkrast så.

Hoppas du får världens bästa lov! Kram Carin

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>