En minut från döden

Killer Game Carin blogg

Killer Game- spelet där det gäller att överleva längst. Bilden är tagen för ett tag sedan på min syster. Men oroa er inte, hon mår bra ;)

Idag var jag en minut i från att bli dödad. Om han inte hade tittat ner på mobilen just när jag gick förbi, då vore jag död, ute ur leken. Men han såg inte, och jag sprang för livet. Killer Game har börjat.

Reglerna i Killer Game är enkla- Den som överlever längst vinner. Det gäller att döda, eller bli dödad.

Alla deltagare får i början av spelet en lapp med en annan deltagares namn på. Namnet på mitt offer förvarar jag tryggt i mitt mobilskal. Hon vet det inte än, men imorgon ska hon dö.

Nog för att jag tar Killer game på blodigt allvar, men ni kan släppa tanken på att ringa polisen, Killer Game är bara en lek. En lek som jag vill vara med i så länge som möjligt då det är grymt kul! Dessutom väntar en stor belöning för den som överlever längst- ett presentkort på 4.500 kronor!

Imorgon fortsätter kampen om överlevnad.

 

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>