En sak gemensamt

Hejsan!

Ni vet den där sköna känslan när man vaknar klockan 7, men inser att det är helg och att man kan somna om? Åhh vad jag önskade att den känslan skulle komma. Men när jag vaknade klockan 7 på lördagen, var jag tvungen att stiga upp.

40 minuter senare, alldeles för tidigt om ni frågar mig, stod jag på kortklippt gräs blickandes över öppna vyer med en vit handske på vänster hand. Jag var inte ensam. Främlingarna var i blandade åldrar, några yngre, några äldre, men trots att vi var så olika hade vi alla en sak gemensamt. Vi var där av samma anledning. Ledaren, Sören, hälsade oss välkomna. Golfkursen hade börjat.

golf

Ena stunden var det så kallt att inte ens en tjock flis och en regnjacka över räckte sådär i början av juni, för att sedan bli så varmt att man önskade att man tagit en t-shirt istället för en långärmad tröja på sig.

Golf är svårt. Men det tyckte inte Sören, och det påminde han oss om genom att säga ”det här är lätt” när han visade hur man skulle göra. Tyckte han ja. Kul var det i alla fall och jag fick till några riktigt snygga golfslag, som blev belönade med komplimanger.

bollplockare

Låt mig presentera- bollplockaren! Mycket praktiskt och beundrad av deltagarna haha

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>