Ett riktigt sjukt lov

Hejsan!

Sen några dagar tillbaka har jag haft ett sjukt lov! Jag har feber. Trots det har jag varit aktiv och ägnat mig åt maraton, i att kolla på The 100 avsnitt. Jag blev tipsade om tv-serien The 100 för tre dagar sedan och var skeptisk till en början. Serien verkade lite väl ”space;ad” men nu är jag en bra bit inne på andra säsongen…

I morse gav vi oss ut på äventyr. Vi åkte iväg på en resa till vår stuga i Nora! Så här sitter vi och har fredagsmys täckta av  fluffiga filtar ätande av glass och framför tv-programmet Let’s Dance. (Leta’s Danne enligt surfplattans envisa autokorrekt.. döm honom inte för hårt, han har svårt för engelska).

Ha en härligt fredag!! Kram Carin

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>