Fast i en burk

Hej bästa läsare!! Hoppas ni haft en superbra vecka och att den kommer fortsätta minst lika bra! Min vecka har varit toppen. Visserligen har jag släpat på mig en förkylning, spillt varm choklad på mig själv (min kompis säger att det är för att jag jämt ”jinxar” grejer, och jag svarar med att jag inte tror på jinx, vilket hon menar är att jinxa det ännu mer) och fastnat i en glasburk.

Photoshop human in jar

Got caught in the cookie jar…?

Men annars flyter livet på bra! OCH JAG ÄR RIKTIGT TAGGAD INFÖR HELGEN. På fredag är det Color run night och det verkar grymt kul!! Det är ett löparlopp under natten, där man har färgkrig samtidigt. Hur awesome är inte det? Det bästa är att man inte måste springa, haha. Men ska definitivt satsa på att färga ner mina kompisar, ingen kommer komma undan mina färgbomber. Emilia ska sova över också vilket ska bli så mysigt. Vad ska ni göra i helgen? Är det någon mer som ska gå på Color run night? Kram

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>