Fastnade i klänningen- och på kameran

På den här bilden ser ni den lömska blå klänningen. Bilden må se oskyldig ut men bakom den ligger en mycket pinsam historia.

På den här bilden ser ni den lömska blå klänningen. Bilden må se oskyldig ut men bakom den ligger en mycket pinsam historia.

Det kommer gå bra på föreställningen om det går dåligt på genrepet. Den här gången hade vi inget genrep…

På de scener där vi uppträtt med indiska showen ”Meghadootam” har man kunnat gå av scenen under dem delarna då man inte dansar. Men så är inte fallet på teater Slàva. Med andra ord: Publiken ser allt, och jag som hade klädbyte behövde byta om på scenen. Planen var att jag skulle dra den långa blåa klänningen över de andra scenkläderna. Det skulle gå snabbt och helst skulle det se snyggt ut också. Låt oss säga såhär-  mitt klädbyte möttes av en leende publik. Därför att:

a) först hittade jag inte klänningskjolens öppning

b) när jag väl hittat den och var halvvägs inne i klänningen fastnade jag med håret (uppsatt i en gigantiskt munk) i klänningen

c) jag kunde inte komma loss och hittade förövrigt inte öppningen för huvudet.

Det såg nog rätt illa ut. Förvisso var jag blind, intrasslad i en massa blått tyg, men jag kände hur uppmärksamheten flyttades från de fantastiska dansarna på scenen till mitt fantastiska försök att få på mig en klänning. Efter vad som kändes som en evighet lyckades jag äntligen. Bara ett problem återstod. De högt sittande knapparna på ryggen var inte knäppta… Jag dansade finalnumret i en oknäppt klänning. Som om det inte vore nog fastnade jag inte bara i klänningen, utan också på film. Det slutade i alla fall gott, alltså med ett gott skratt tillsammans med dem andra dansarna, haha, och jag blev tackad för föreställningen med en röd ros och teater Slàvas sångbok. Nästa föreställning skippade vi ombytet.

teater slàva ros

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>