Fel uppgång men bra ändå

Torget i TC som jag varit på många gånger förut, bland annat när jag var med i en flashmob, var inte där de borde vara. Fast jag visste ju att det ska vara är där, precis utanför uppgången. Men inte den här gången. Inte så konstigt egentligen. Med tanke på att det var fel uppgång.

Pinsamt. (Jag börjar tvivla på mitt lokalsinne?) Men tidig var jag och solen värmde min hud, så det gjorde inget med en liten extra promenad. Senare sprang någon mot mig. Jag gav henne en bamsekram. Guud vad jag saknat Danna, min homie från Frankrike!! Vi bodde tillsammans i 3 veckor men har inte setts på två! Vi åt lunch på Vapiano och beställde pasta med halvdåligt utal. Maträtterna hette mycket speciella grejer…skyller vi på (det slutade med att vi pekade på menyn vad vi ville ha haha) Men jag hat bestämt mig för att Vapiano är mitt nya favvoställe! Sååå god mat!! Resten av tiden gick vi runt i stan och pratade om allt mellan himmel och jord, precis som det ska vara och hade det allmänt mys!! Imorgon ska jag träffa Matilda som jag också lärde känna på språkresan. Passar på nu när hon är på besök i Stockholm. Ska bli sjuktkul, taggad!!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>