Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag fina läsare!!<3

När jag nyvaket gick ner i köket idag fanns där rosor, en stor hjärtformadask med geléhjärtan, ett fint alla hjärtans dag kort som min syster gjort, och en ny mobilladdare till familjen (Jodå, här får mobilen kärlek också). Själv inspirerades jag av min syster och gjorde ett (digitalt) alla hjärtans dag kort med bilder på familjen.

Alla hjärtans dag har jag firat genom att förbereda mig inför vår resa till Miami! Med andra ord: Desperat letat efter en passande bikini.

Resultatet? Nada… Däremot hittade jag ett snyggt skärp och ett par träningsbyxor, haha. Det känns så typiskt att det man letar efter finns först när man inte behöver det. Jag menar, annars brukar det alltid finnas snygga bikini känns det som? Å andra sidan kan det faktum att det är minus grader ute också påverka utbudet…

Aja! God fika blev det i alla fall och gott sällskap hade jag också.

Hoppas ni får en underbar dag! Kram

alla hjärtans dag

One thought on “Glad alla hjärtans dag!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>