Glad Halloween

GLAD HALLOWEEN!!!??

Jag är tillbaka i Sverige efter att ha spenderat höstlovet i Peking tillsammans med min lillasyster. Det var fantastiskt samtidigt som jag kände mig extremt avskärmad från omvärlden. Även om wifi signalen var bra så fungerade inte Snapchat, Gmail, Instagram, Facebook, Youtube, Google och värst av allt, bloggen (censur). För en gångs skull var sökmotorn Yahoo en av de få sakerna som fungerade. Det är nog lite nyttigt att klara sig utan sociala medier ett tag…fast jag har ju massor att skriva om från Peking resan! Imorgon kommer fingrarna få dansa över tangentbordet.

Påtal om Halloweendagen till ära, så såg jag igår en skräckfilm på bio för första gången. Det var väldigt spontant. Emma sms:a två timmar innan bion började att hon är på besök i Stockholm (hon bor några timmar bort) och undrar om jag vill ses och gå på bio. Ja, säger jag, som inte planerat något dagen efter pekingresan. Jag bokar biljett till Crimson peak utan att egentligen kolla vad det är för film. Det är en skräckfilm. Jag hatar skräckfilmer. Inte behöver jag någon hjälp på traven att bygga upp en fantasivärld fylld av mardrömmar. Det klarar jag mycket bra på egen hand, tack. Jag gick i alla fall. Och det visade sig vara en grym film! Inte alls läskig som jag trodde haha, och den hade en bra handling och innehåll. Faktum är att jag ångrar att jag inte sett fler skräckfilmer som denna på bio, men det lär bli fler i framtiden! Lite rädsla är bara kul…

GLAD HALLOWEEN >:D Gjorde en edit på min ibland läskiga syster.(som jag älskar väldigt mycket) och som ser ut lite så här när jag väcker henne på morgonen.

GLAD HALLOWEEN >:D Gjorde en edit på min syster, sweet dreams!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>