Han föll för mig

Jag sitter här och är förundrad över hur stora bulor man kan få på smalbenet.

Om inte jag, några andra i klassen samt parallellklassen spelat fotboll skulle jag inte vetat.

Det var inte meningen.

Vi är få på den stora fotbollsplanen så det gäller att ge gärnet. Framför mig tornar en kille från parallellklassen upp sig. Han är ett nytt ansikte för mig. Vi  är i olika lag och kämpar om kontrollen över bollen. Smärta sprider sig i smalbenet. Och jag kollar förvånat ner på marken där den stora killen ligger och jämnar sig.

Oj förlåt! säger jag ursäktande och han muttrar att det inte gör något.

Jag gjorde kanske inte det bästa första intrycket, men nog föll han för mig…

 

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>