Hösten är här!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att göra i ordning en kopp med ångande varm choklad. Det behövdes lite värme för att hålla kylan borta. Nu börjar det bli kallt ute. Och mörkt. I morse kände jag mig helt förvirrad när jag vaknade upp i mörker. Det kändes som om det var mitt i natten. Men väckarklockan visade att klockan var halv nio på morgonen…

Det kändes hemskt, och det  är en av de många anledningarna till att sommaren är min favorit årstid. Inte hösten. Men nog finns det några fina saker med hösten också. Jag älskar att omges av höstens alla färger, av växter som hösten färgat i gult, rött, brunt och orange.

Ett stort plus är att man kan mysa till det lite extra under hösten. Jag tycker att de är mysigt när det är kallt och blåsigt ute, men så sitter man själv inne i värmen. Helst inlindad i filtar, med ljus runtomkring en som ger ifrån sig varma skuggor och en riktigt bra bok eller tvserie att se på.

Vad tycker du är mysigt med hösten?

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>