I did a thing…

Hej!

Hoppas ni njuter av långhelgen! Igår lämnade jag regniga Stockholm på väg mot Nora. Här är det jättefint väder och jag passade på att äta frukost ute på altanen som badade i solljus, en perfekt start på dagen! Senare idag fick jag kik från min kompis ”I did a thing…” skrev hon, och skickade mig dessa två bilder som jag bara måste visa för er:

Carin today

Haha fullkomligt älskar bilderna som är redigerade av min kompis<33

Carin blogg

Hahaha så underbara!  Orginalbilden togs när jag hoppade runt som en tokig på stranden i Miami för att få till en snygg bild på mig i luften…  Har tyvärr inte tillgång till orginalbilden just nu men kanske kan visa den senare, haha! Måste dock erkänna att de redigerade bilderna blev bäst!

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>