Ju mer jag kämpade desto värre blev det!

Ni vet att jag hade bråttom när jag skulle till min kompis för att göra mig i ordning till insparksfesten. Det ni inte visste var att mitt i stressen så insåg jag att mina svarta byxor var luddiga. Och  jag ville ta bort luddet. Efter en massa springande mellan rummen så hittade jag tillslut två klädborstar. Äntligen! tänkte jag när jag hittade dem.  Jag använder aldrig klädborstar annars, men jag vet att de kan vara effektiva för att få bort ludd från kläder.

De förrädiska klädborstarna- ser helt ofarliga ut, men det är långt ifrån sanningen!

De förrädiska klädborstarna- ser helt ofarliga ut, men det är långt ifrån sanningen!

Jag drog förväntansfullt en av klädborstarna över byxorna och hoppades på resultat. Och nog blev det ett resultat alltid. Allt ludd som redan fanns på klädborsten fastnade på mina redan luddiga byxor, så att byxorna blev ännu luddigare. Det kan inte vara sant, tänkte jag. Jag drog och drog och drog med klädborsten över mina svarta byxor. Jag försökte dra borsten över byxorna åt olika håll, sidledes, vänster, höger, uppåt… men ingenting fungerade! Efter ett tag såg mina byxor grå ut istället för svarta av allt damm som fastnat.

Det slutade med att jag fick leta upp tejp och dra den längs byxorna så att dammet fastnade på tejpen istället.

Nästa dag informerade mamma mig vänligt om att ”Carin, det finns en pil på klädborsten som pekar neråt, och det betyder att man ska dra borsten åt den riktningen också… annars dammar man av den. ” …Tack så hemskt mycket för infon!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>