Julpynt och läskig ninja!

fredagsmys

Gigantisk sko!Läskig ninja

Läskig ninja med rånarluva på dansmuseet!dans museet

Hejsan!

Nu är det äntligen fredag!! (i fall att någon har missat det…!)

Vi slutade extra tidigt idag och jag och min kompis åkte på spontan- utflykt till centrum. Där möttes vi av en massa fint julpynt som fick en att längta lite extra till julen! Vi åt lunch, fikade och kollade i affärer.

I affären möttes vi av skorna på bilden.  Klackskon är storlek 37. Bootsen måste vara storlek 55 eller något! Jag misstänker att Bigfoot är  stamkund i affären. En annan cool sak vi hittade där var en jacka, som man kunde ha både ut och in. ”Insidan” hade en helt annan design än den tillfälliga utsidan på jackan! Snacka om att få 2 jackor för priset av 1.

Vi gick även in på dansmuseet. Det visade sig vara gratis för de under 18 år, så vi utnyttjade chansen! Där inne mötte jag på en utomjordisk ninja redo för attack. Den hade rånarluva över huvudet och läskiga tentakler som stod åt alla håll. Den stirrade lömskt på mig utan att säga ett ord. Min kompis sträckte sakta fram handen och petade på ninjan för att försäkra sig om att den inte var riktigt. Den rörde sig inte ur fläcken, men jag vågande ändå inte gå för nära. Ninjan hade en kompis, som hade trätt på sig vad som liknade en guldig, rund, kruka på huvudet. Vad de hade med dans att göra vet jag inte. Men vi stannade inte för att ta reda på saken, haha.

Nu ska jag ha filmmys med familjen! Ha en bra fredag!!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>