Konsten att flyga

Hejsan!

Modernatur har skänkt oss den typiska ”svenska sommaren”. Himlen är målad i 50 shades of grey och fäller konstant glädjetårar (för att det trots allt är sommar). Med en riktigt god rabarberpaj i magen ägnar jag mig åt favorit sommarsysselsättningen- att bemästra konsten att flyga. Det krävs övning, magi och tålamod… ibland kanske också en gnutta Photoshop.

*act casual*   me ^

*act casual* me ^

Insåg lite sent att det ser ut som om jag vilar foten mot stolen i bakgrunden och som om jag gör någon lustig akrobatkonst på huvudet snarare än svävar- men det är ju också lite coolt…tycker jag som inte kan stå på huvudet (än)

Vad tycks?

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>