Kroppen vägrar samarbeta!

Hej!

Är jättetrött idag. Håller nog på att bli sjuk, men jag vill verkligen hålla mig frisk! Bytte om inför dansen idag och testade några danssteg innan jag skulle gå. Men  kroppen protesterade högljudd genom en gigantiskt huvudvärk, ett pipljud som spred sig i öronen och på det ett antal nysningar. Ont i halsen har jag också. Insåg att jag förmodligen skulle må ännu sämre om jag inte vilade. Blir så sur på min egen kropp som vägrar samarbeta. Jag vill ju dansa, inte vila! Imorgon hoppas jag verkligen att kroppen lyssnar på mig och kör ut den där dumma förkylningen. Vi ska nämligen till valstugorna imorgon och intervjua FI till vårt skolprojekt. Och dessutom har jag dans imorgon också…

Har ni några tips för hur man motverkar förkylning på bästa sätt?

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>