Luleås farligaste sparkar

Spark Carins blogg

Luleås kanske farligaste spark

Luleå carins blogg

Carins blogg

Det var många ute på det ishala underlaget.

 

Idag ägnade vi oss åt kanske Luleås farligaste sport- sparkar.  Och inte vilka sparkar som helst inte, inga futtiga Kung Fu sparkar direkt- nej, jag snackar om gamla hederliga sparkar som man åker på längst isen. Ingenting för nybörjare. Som oss.

Skon får inget grepp mot isen när jag försöker sparka sparken framåt. Det är svårare än vad man kan tro att köra spark i hala stadsstövlar. Till en början kommer jag ingen vart utan sparkar frenetiskt mot isen. Jag kommer på mig själv med att tänka att det nog ser väldigt komiskt ut. Men efter ett tag lär jag mig tekniken och får fram en rejäl fart.

Vårvärmen skapar en surrealistisk känsla när vi glider fram längs den metertjocka isen på sparkarna. Enda villkoret för att låna en spark är att lämna tillbaka den där man tog den. – Helt klart ett bra erbjudande!

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>