Lyckat köp! eller?…

En kofta, två mjukisbyxor och en alldeles för stor tröja. Det är vad jag hittade på helgens shoppingtur. Jag kände mig jättenöjd! Speciellt över den alldeles för stora tröjan som inte passade.

Att den inte finns i min storlek är inget problem, tänkte jag,  då gör jag den till min storlek!  Fram med symaskinen bara och korta banden på tröjan så kommer den sitta fin fint!

Jag hade bara två problem:

1.   Symaskinen var tydligen inget alternativ då det  ”är det lättare att sy för hand” menade mamma, (Fick jag veta efter att jag köpt tröjan.)

2. Om man nu ska sy för hand, är det ganska bra om man vet hur man gör.

Det gjorde tydligen inte jag.  Det här med att ”skolan lägger ner för många timmar på undervisning i syslöjd ” kan helt klart inte stämma Men, efter en timme kunde jag stolt konstatera att jag lyckats sy om banden. Tyvärr visade det sig att tröjan fortfarande var för stor…

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>