R.I.P kära Bettan!

Min älskade Bettan är gammal nu och orkar inte mer. Häromveckan omkom hon när det inte längre gick att ladda batterierna. Jag ska begrava Bettan där hon, tillsammans med sina förfäder, hör hemma. På soptippen. Jag hoppas du kommer ha det bra i teknikhimlen, kära mobil!

Jag ville inte vara otrogen mot Bettan, men det gick  inte att neka att jag var tvungen att hitta en ersättare. Det blev en Xperia Z2. Känd för att ha en bra kamera och är dessutom vattentät! Ryktas om att den ska vara tålig också och det är ett måste för mig! Jag är nämligen lite utav en naturbegåvning på att tappa mobilen i marken.

Här är en väldigt vacker selfie tagen med mobilen:

Carin blogg

Kram

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>