O.M.G en ny familjemedlem!!

Vi ska få EN NY FAMILJEMEDLEM!!! Just nu utan namn. Vi har inte bestämt något namn än.  Aldrig, aldrig trodde jag att mina föräldrar skulle gå med på att adoptera honom. Mina föräldrar ville från början adoptera en krullig kille i vuxen ålder… Alltså en krullig, vuxen hund.

Tur som en tokig har jag och det blev den hunden jag önskade allra mest. En charmig golden retriever valp med världens mjukaste päls och härlig energi. Han kommer till oss på lördag. Spricker av längtan!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>