Posering på vindruvor och tandläkarflirt

 

Carin blogg

Jakten på slussens vackraste utsikt ledde oss till vindruvor stora som en elefant och flirt med tandläkare…

I fredags slutade vi skolan 10! Jag och min kompis gav oss ut på äventyr i jakt på slussens vackraste utsikt. Det var inte lätt att hitta dit. Vi chansade på att vi skulle höger. Det visade sig vara fel håll, haha. Men efter ett långt tag svängde vi runt ett rött staket och där var den- slussens vackraste utsikt!

Slussens vackraste utsikt!

På vägen till vintage-butiken fick Anna ett beundrare

På vägen till vintage-butiken fick Anna ett beundrare

Nöjda fortsatte vi längs stigen och såg på långt håll en vintage-butik. Vi gick in och möttes av alla möjliga sorters kläder från olika tidsåldrar. Det fanns allt. Vi tvingade på varandra komiska och annorlunda kläder från butiken. Anna såg ut som en prinsessa i en av de fluffiga vita klänningarna, haha. Secondhand

Det slutade med att jag gjorde mitt första secondhand köp! Köpet, en svart tröja med silvriga trollsländor och kedjor som axelband var nästan lika cool som den 20- åriga snubben på medis. När vi kom dit (ingen av oss vet riktigt hur vi hamnade där) satt han mittemot gigantiska vindruvor, stora som en elefant. Jag och min kompis fotade varandra på de stora vindruvorna gjorda i trä, och killen på bänken skrattade roat. Han blev engagerad och gav förslag på hur jag skulle posera på vindruvorna. Jag följde skrattande hans instruktioner och fick till några fabulösa bilder, haha.

Gigantiska vindruvor Carin blogg

Den här posen kallar jag för ”stirra-filosofiskt-ut -i-fjärran-samtidigt-som-du-grabbar-tag-i-håret–utan-någon-egentlig-anledning- posen” tanken är att man ska se lite cool ut samtidigt också.

 

Anna fick mig att dricka vaniljsås- mot att hon gjorde en grej- men blev sen nyfiken på smaken och drack hon med haha.

Anna fick mig att dricka vaniljsås- mot att hon gjorde en grej-och blev sen nyfiken på smaken och drack hon med. Hon tyckte inte om det, haha.

Efter våra snygga bilder åkte vi hiss till himlen- alltså den i skrapan – och utsikten där, på 25 våningen, kallar jag en riktig höjdare. Sen tog vi en fika. Jag valde äppelpaj med vaniljsås, och vaniljsåsen serverades i en te-kopp. Anna ville att jag skulle dricka direkt ur. Jag gick med på att dricka två klunkar- om jag fick bestämma vad hon skulle säga till tandläkaren som hon skulle till efteråt. Deal, svarade hon. Som hon ångrade sig efteråt. Haha! ”Tjena kexet, står du här och smular?” bestämde jag att hon skulle säga till sin tandläkare, och garanterade henne att hon skulle få väldigt snygga tänder efteråt.

 

3 thoughts on “Posering på vindruvor och tandläkarflirt

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>