Röd prick i pannan

Hejsan!
Jag sitter här med en röd prick i pannan. Pricken har jag burit i två dagar nu. Det är inte ofta man får uppleva indiskkultur här i Sverige. Men denna vecka är speciell. Denna vecka har jag ätit indisk mat, lyssnat på indisk musik umgåtts med folk som pratar indiska och dansat indisk dans. Jag har repat inför en indisk dansföreställning.

Igår hade vi vår första föreställning, idag hade vi också en och imorgon är det föreställning igen! Vi som medverkar i föreställningarna har olika ursprung och det talas fyra olika språk. Två ”indiska” språk samt engelska och svenska. Ibland är det svårt att förstå varandra, haha, men oftast går det bra ändå! Jag älskar gänget som är med på föreställningen och trots att vi inte känner varandra sen tidigare känns det som om vi känt varandra i flera år!

Jag har sjukt mycket att berätta om för er, en hel del härliga berättelser men även om när jag gjort bort mig totalt… Jag berättar gärna mer imorgon. Måste snart gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen. Återkommer med bilder senare!

Kram och godnatt!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>