Så firades namnsdagen!

svamp

Den här svampen plockade vi inte… men den gör sig bra på kort. Värsta ideal-svampen ju. Fungerar inte yrket som svamp så finns alltid backup-planen inom modellyrket

IMG_20150802_233205 IMG_20150802_233516 IMG_20150802_184830

Jag drogs framåt av en förvånansvärt energisk och stark kraft genom skogen. Jag höll tillbaka den drivande kraften tillräckligt för att inte krocka in i ett av de många träden. Grenarna gick dock inte att undvika och de drog i mina kläder när jag försökte ta mig fram i skogen mot mitt egna mål. Kraften- Malte, vår hund, ville dock sticka åt ett annat håll. Helst åt alla håll och kanter samtidigt, om han fick bestämma. När jag på morgonen blev grattad på namnsdagen med god frukost och croissanter till frukost trodde jag inte att jag skulle hamna i skogen. Allra minst övningsköra dit. Men så blev fallet så där stod jag i skogen och letade svamp. Det gick förvånansvärt bra. Senare åt vi på riktigt goda, varma mackor toppat med smörstekt svamp. Som lite grädde på moset (bland de konstigast uttryck jag hört…låter ju inte ens gott? Men här har ni det i alla fall) så såg vi fem stycken vackra regnbågar idag (Sverige levererar!!). En riktigt bra och mysig dag, helt enkelt! Hoppas ni haft en bra dag, och grattis alla Karin/Carin på namnsdagen ;) kram

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>