Sång utan sång!

Hej!
Jag behöver något mjukt att slå på. Nu. Men först tänkter jag berätta historien.
Idag slutade jag tidigt. Direkt efter skolan åkte jag till sången. Jag var 40 minuter för tidig.  När 45 minuter gått,  kommer äntligen min lärare. Trots att hon kommer sent,  så blir jag glad när jag ser henne. Jag är lättad över att äntligen kunna börja lektionen och slippa sitta på den stenhårda bänken utanför sångrummet. Då berättade hon att hon gett mig fel tid. Med en timme. Hon frågar om jag kan vänta,  bara en halvtimme,  hon kan korta ner lektionen för gruppen som fick min tid. Så efter en halvtimmes väntan,  så släpper hon in mig. Hon pratar om irrelevanta saker med mig,  svarar i telefon på lektionen och plötsligt har ytterligare en halvtimme gått utan någon sång.  Sedan säger hon ”nu måste du gå för nu ska nästa lilla gäng sjunga”.Fast jag aldrig ens fick yttra en not. När jag ifrågasatte svarade hon med att ”den här lektionen inte räknas” och att ”vi får ta det någon annan gång” Jag har väntat i två timmar,  på att hon ska ställa in min sånglektion. Blir så förbannad. Har något liknande hänt dig??

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>