Somewhere over the rainbow…

Jag är tillbaka i Sverige och jag kan knappt bärga mig innan jag kan visa er fler bilder. Just nu ”censureras” bilderna dock bort… d.v.s. det går inte att ladda upp dem. Kan bilder censureras av den simpla anledningen att de är för fabulösa? Där har vi i så fall en möjlig förklaring.

Flygresan hem bjöd på en otrolig utsikt. Långt där nere på marken såg man berg toppade med vit snö, hus små som brödsmulor och bilar små som… tja… dem såg jag faktiskt inte ens. Men utsikten var inte det coolaste av allt. För första gången såg jag en regnbåge, uppifrån. Ohhh, cool man är (och övertrött).

Hemma bra men borta bäst,(typ) men härligt att vara hemma ändå! Jag har verkligen saknat Malte, vår Golden retriever som nu är 4 månader gammal. Han har växt otroligt mycket bara på en vecka! Att det svenska vädret idag var strålande, bokstavligen, bidrog lite extra till min kärlek för Sverige. Hoppas ni har det bra, hemma som borta, Kram

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>