Sommarjobb nu i vinter?

Svårt att hitta sommarjobb nu i vinter?

I tidningarna och på nätet står det alltid att man ska vara tidig med att söka sommarjobb. ”annars kommer det vara för sent”.  Jaha, tänker jag, medan snön faller ner utanför fönstret , dags att söka sommarjobb då.

Men nehe, då vart man tydligen för tidig… sommarjobb som sjuksköterska finns det i och för sig gott om.  Men tanken på att ge sprutor till patienter skrämmer mig, och jag kan tänka mig att patienten vore om möjlig ännu mer skräckslagen.

Helst vill man ha något kul och annorlunda sommarjobb. Man har hört om dem där drömjobben som ”godissmakare” och om sommarjobbaren som fick betalt för att ”hålla koll” på en automatisk gräsklippare…

Men jag kan nog tänka mig det mesta. Har börjat kolla runt bland mina kontakter för att se om de vet vart man kan sommarjobba.  Stockholmsstad låter en tyvärr inte ansöka om sommarjobb förrän den 2 mars. Men det skadar ju aldrig att hålla utkik.  Har förresten skrivit mitt första cv nu! Känner mig stolt, vi får hoppas att rekryteraren tycker samma sak.

Har ni några tips på sommarjobb?

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>