Sov 3 timmar och 50 minuter!

Jag har sovit i nästan fyra timmar idag. Jag la mig sent, och vaknade bara några timmar efter! Igår, torsdags, (eller idag morse, beroende på hur man ser det :P) var jag nämligen på insparksfest, och idag började skolan jättetidigt.  Självklart skulle morgonen börja med engelska glosförhör, för att sedan följas upp av noprov! Efter det hade vi matte… och vi slutade runt fyra. Har gått runt i skolan som en zombie hela dagen, haha. Men det var det värt! Lovar att jag ska skriva mer om festen, och så ska ni såklart få veta vad som låg i det oväntade paketet! Men nu ska jag ta en välförtjänt vilostund. Är så taggad för imorgon (snart 16 år!!)

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>