Tår, dansföreställningar och fina former

Hejsan!

Haha trodde aldrig att jag skulle lägga ut en bild på mina tår på nätet... är det normalt att fota sina tår eller har jag fått någonting om bakfoten?

Haha trodde aldrig att jag skulle lägga ut en bild på mina tår på nätet… är det normalt att fota sina tår eller har jag fått något om bakfoten?

Det här är mina nymålade naglar. Fixade dem i morse. Så här snygga blir de efter ett genrep och dagens dansföreställningar.

Vi var först ut på scen med en dans från baletten.  I det här numret hade tjejerna snygga frackar medan den enda killen i gruppen var klädd i en mycket vacker rubinröd klänning och en söt peruk. Jag blev nästan lite avis på hans former som klänningen tog fram.

Min gröna frack med röda ändar tog snarare bort formerna än framhävde dem. ”De där kläderna skulle en av de högt uppsatta männen i armén förr i tiden kunna haft på sig inom finare sammanhang” fick jag höra. Inte visste jag att de förr i tiden såg ut som cirkusdirektörer. Det var i alla fall så jag såg ut, haha.

Jag dansade tre olika danser och det gick faktiskt väldigt bra på själva konserten. Min lillasyster Anna skulle också vara med på samma föreställning.  Men på genrepet inför henne och alla andra dansare gick det gick iiiinte lika bra som jag hoppats. Det blev en hel del fel, haha, pinsamt! Men man får väl bjuda lite på sig ibland…

 

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>