Tjurridning i skolan!

tjurridning

Haha visst ser jag graciös ut?? Mycket vackert.

Hejsan!

Idag har jag tjurat i skolan. Inte över läxorna (även om de kan vara påfrestande) utan jag har provat på tjurridning! Ute på skolgården fannsen stor mekanisktjur och alla som vågade fick prova på att rida på den. Kände mig såklart tvungen att testa! Det var svårare än vad det såg ut att vara. Jag lyckades hålla i mig i 26 sekunder, haha, ”bara” 10 sekunder från dåvarande rekordet (10 sekunder är mycket på en sådan där tjur).

Allt visade sig hamna på film också och på min kompis snapchat story- Ni får tacka min paparazzi till vän för bilden som jag printscreenade från hennes snap!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>