Troschock på midsommar

 

20150619_152008

midsommar

Lätt att komma upp…svårare att komma ner

1434703311907Trevlig midsommar i efterskott… eller i förskott, beroende på hur man ser det.
Jag hade bakat för 18 pers till midsommar. Det blev riktigt goda chokladmuffins, hallonkokoskakor och marängtårtor. Vi fikade vid midsommarstången. Senare satt vi och spelade spel och då insåg jag att det var fel på mina byxor. Hetta spreds till kinderna. Det var hål i byxorna. Vid grenen. Jag ville sjunka under jorden. Tänk vad pinsamt att ha hål i byxorna när de är 14 pers på besök (plus familjen!!). Som tur var verkade inte någon märka, men jag kunde ändå inte sluta skratta. Typiskt nog drog min skrattattack åt sig all uppmärksamhet och alla undrade vad som var så kul. Jag gick för att byta byxor men kände mig tvungen att berätta varför. Det vore konstigt om jag inte sa något alls. Så jag erkände inför gruppen vad som var så roligt- att jag hade hål i byxorna. Kändes hur pinsamt som helst, men gud vad vi skrattade åt det. Om ett gott skratt förlänger livet, då lär vi leva länge. Efteråt tävlade vi i midsommar lekar- och mitt lag kom tvåa. Den blev en lyckad midsommar. Många sov över och vi pratade så länge att vi inte somnade förrän långt in på nästa dag.

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>