Två repetitioner en föreställning

Som ni vet ska jag medverka i en extra dansföreställning. Det ni inte vet, är att det kommer hända något extra spännande. Min danslärare vill att jag ska improvisera (hitta på stegen samtidigt som jag dansar, istället för att dansa utifrån färdiga steg,) en stor del av dansen under föreställningen!!

Det här är STORT! Jag kommer dansa modernt med två från min dansgrupp, ett dansproffs från London (!!) och några indiska dansare. Till live-musik. Jag är sjukt taggad!

Det enda som oroar mig lite är att vi kanske bara kommer ha två gånger på oss att repa. Totalt.  Samma vecka som föreställningen kommer vara. Jag är van vid att åtminstone ha en termin på mig att träna!

Men det är kul med utmaningar! Min lärare sa att hon inte var säker på vart vi skulle framträda, men att det kanske var på Södra Teatern! Det kommer bli så kul!!  Alla tips på coola moves mottages gärna!

3 thoughts on “Två repetitioner en föreställning

    • Hej Anna!
      Tack för den fina idén, och vad kul att du vill se mig dansa, det värmer!<3 Jag skulle gärna vilja dela med mig av dansviedos, har tyvärr bara videos med dålig kvalitét tillgängliga, haha. Men i maj ska jag vara med i många dansföreställningar, då kanske jag kan övertala någon att filma så att jag kan dela med er läsare!
      Kram

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>