Vädergudar med beslutsångest

Igår var det svinkallt ute. Men jag var tvungen att ge mig ut, för studsmattan skulle plockas ihop och in i förrådet (Nej, man kan inte bli för gammal för en studsmatta!). Jag utrustade mig med tjock vinterjacka, fingervantar och mössa för att möta kylan, men förlorade kampen och frös ändå… Skakandes av kylan och duggregnet kämpade jag ensam för att få isär den tunga metallställningen. Efter 40 minuters arbete med att få isär alla bitar av studsmattan för sig, och att fixa plats åt allt i förrådet, var jag äntligen klar. Och blöt. Hade jag vetat då, vad jag fick veta morgonen därpå, skulle jag ha suttit framför brasan med en varm kopp choklad istället. Nästa dag var det nämligen jättevarmt! Jag stod ute i t-shirt och frös inte ett dugg. Det var varma vindar och inget regn. Är det bara jag som har konstigt väder? För det verkar som om vädergudarna antingen har beslutsångest eller är osams.

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>