Varning! Värsta blandningen

Sittandes med öppen mun likt en död fisk väntade jag på det värsta. Ett tyg var virat runt huvudet. Jag såg ingenting. Någonting las i min mun och jag trodde jag skulle spy.  Vad är det för något i din mun? Ville de andra veta, de som visste svaret. ”Ost, med uhm… Sylt?” gissade jag. Om bara. Brieost med rosa pyntgelé var svaret. Jag drog av mig ögonbindeln kutande till köket för att spotta ut innehållet. ugrh… inte en hit!! Fast värsta blandningen gav nog ändå jag och Emilia till syrran. (Varning! Testa inte detta hemma. För er egen skull. Och era smaklökar…) vi gav henne lakrissås toppat med kaffepulver. Hon gissade rätt direkt, men verkade inte lika glad som förut över hennes pricksäkra gissning…

Smoores- Marshmallows med (i vår fall)  tre olika chokladsmaker-, vit, mörk och mellanchoklad- där har ni himmelriket i en ugnsform! Ett svår-ätet himmelrike. Notera det innan hela kexet...

Smoores- Marshmallows med (i vår fall) tre olika chokladsmaker-, vit, mörk och mellanchoklad- där har ni himmelriket i en ugnsform! Ett svårätet himmelrike. Notera det tidigare hela kexet…

Citronkakan och Smoores som vi gjorden igår var betydligt godare. Smoores är egentligen rätt lätt att göra- lägg choklad i botten av en form och ovanpå marshmallows och baka i ugnen- men desto svårare att äta. Oj vad många kex jag, Emilia och Anna bröt i ett försök att få upp den chokladdoppade marshmallowsen. Näst intill omöjligt, haha, men helt klart värt det!!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>