Vattenskidor är pinsamt

Heej!

Bloggar som vanligt 1 på natten, why not liksom?… Har så fullt upp att jag inte hinner blogga annars haha. Men imorgon har vi i alla fall sovmorgon till 9! Wohoo. Annars går vi upp runt 7. Igår gjorde jag två saker jag aldrig gjort förut. Vattenskidor och dykning. Det var sååå coolt! Skämde ut mig rejält på vattenskidorna. Jag ramlade två gånger i vattnet…trots att ett litet barn innan mig inte ramlade en endaste gång! Två av killarna som är med på resan satt i båten framför som vittnen. Självklart var de proffs själva och hade åkt ett antal gånger tidigare (fuuusk…) så de såg urproffsiga ut jämfört med moi, (det gjorde i och för sig nybörjarna med, hehe). Efteråt skulle vi dyka. Jag tog emot min dykardräkt och förväntade mig en i storlek medium – den storleken jag egentligen har- men fick en xs. Jag ”uhm… kan jag få en större storlek?”  *Kan knappt få på mig den* instruktören svarar ”det ska vara så”.  Kanske hade hon rätt, för som av ett mirakel fick jag tillslut på mig dräkten. Sen gällde det bara att lyckas ta av sig den. Ledaren ”ni kan hjälpa till att klä av varandra” Misstolk. Oavsett stor eller liten dräkt så var det såå coolt att dyka ner i vattnet med syrgastuber!! Absolut värt det. Det var Amazing och det var en massa coola fiskar där. Fick dessutom hålla i en sjöstjärna och en sjöborre, skulle absolut dyka igen om jag fick chansen!

Tack för att du kommenterar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>